Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Erekcijski obroček Powering 10 črn

Šifra izdelka: D-225466 | EAN koda: 8435565912598
8,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Powering

Opis

Obroček Powering 10 je odličen erekcijski obroček iz super raztegljivega TPE materiala. Obroček bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, v pomoč pa bo tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom, saj lahko pomaga pri obvladovanju izliva in tako omogoča, da lažje nadzorujete čas od pričetka spolnega odnosa do orgazma.

Obročki za penis so odličen erotični pripomoček tako za začetnike kot tudi izkušene uporabnike, ker je Powering dobro raztegljiv pa se bo prilegal tudi vsem debelinam penisov in tako nudil dolge erekcije ter nepozaben orgazem. Predolga ali prepogosta uporaba erekcijskih obročkov ni priporočljiva. 

Čiščenje in vzdrževanje

Pred prvo in vsako naslednjo uporabo obroček dobro očistite. Čiščenje obročkov je enostavno z blagim milom in mlačno vodo, če pa želite obroček tudi dezinficirati priporočamo uporabo čistila erotičnih igračk. Obroček shranite šele ko je povsem suh.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje