Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Erekcijski obroček ScreamingO RingO črn

Šifra izdelka: E25602 | EAN koda: 854885001863
3,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: The Screaming O

Opis

Klasični erekcijski obročki so še vedno najbolj priljubljeni izdelki za moške. ScreamingO RingO je vrhunski silikonski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, lahko pa je v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom. Obroček preprosto raztegnite in ga namestite na konec penisa ob telesu pred ali za modi, kakor vam bolj odgovarja. Obroček ob stisku penisa zadrži v njem večjo količino krvi, kar omogoča doseganje daljše in močnejše erekcije, obenem pa pomaga pri zakasnitvi orgazma. Nekateri moški ob nošenju obročka občutijo tudi boljše občutke in intenzivnejši orgazem. 

Izdelan je iz mehkega silikona, ki bo dobro oprijel vsak penis, saj je dovolj prožen in se enostavno namesti. Za lažjo uporabo lahko uporabite tudi lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi, saj bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodovali izdelek. Ker je obroček izdelan iz silikona je popolnoma neporozen in koži prijazen. Po končani uporabi ga zlahka umijete pod toplo vodo, lahko pa uporabite tudi blago milo, tako ga lahko uporabite znova in znova.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje