Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kondomi Billy Boy Fun Selection 12/1

Šifra izdelka: BB11.134.423 | EAN koda: 4008600236788
9,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Billy Boy

Opis

Kondomi Billy Boy Fun Selection je zabavna mešanica kondomov, ki vsebuje barvne kondome, kondome z okusom in pikčaste kondome. Mešanica Billy Boy Fun Selection tako prinaša raznolike kondome za vsak okus. 

Vsi kondomi Billy Boy so izdelani le iz naravnega kavčuka in premazani z lubrikantom, tako zagotavljajo kar najbolj naraven občutek. Lubrikant je ne-spermiciden.

  • Dolžina: 175mm
  • Širina sploščenega kondoma: 52mm
  • Debelina: 70µm

Vsi Billy Boy kondomi so izdelani v Nemčiji, vsak kondom je posamezno elektronsko testiran. Kondomi nosijo mednarodno oznako CE in BSI, kar zagotavlja, da so vsi kondomi neodvisno testirani in ustrezajo vsem mednarodnim standardom kvalitete.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje