Silikonski lubrikant EasyGlide 500ml

Zaloga: Na zalogi
34,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 34 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


EasyGlide je visokokakovostni lubrikant na silikonski osnovi, ki ga proizvaja certificiran nemški proizvajalec. Silikonski lubrikanti so idealna izbira za masaže in intenzivnejše spolne odnose, tudi analne. Silikonski lubrikanti se ne posušijo tako hitro kot vodni, zato so posebej primerni za tiste, ki si želite dolgotrajnega učinka. Lubrikanti izdelani na silikonski osnovi so mastni in posledično lahko puščajo madeže na oblačilih in rjuhah, ter niso primerni za uporabo z vsemi vrstami erotičnih igračk, zlasti ne tistih, ki so izdelane iz silikona. Bodo pa odlična izbira za uporabo s steklenimi in kovinskimi erotičnimi pripomočki.Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

Primerno zaOba spola
Vrsta učinkaBrez
Vrsta lubrikantaSilikonski
Vsebina500ml

EasyGlide je visokokakovostni lubrikant na silikonski osnovi, ki ga proizvaja certificiran nemški proizvajalec. Silikonski lubrikanti so idealna izbira za masaže in intenzivnejše spolne odnose, tudi analne. Silikonski lubrikanti se ne posušijo tako hitro kot vodni, zato so posebej primerni za tiste, ki si želite dolgotrajnega učinka. Lubrikanti izdelani na silikonski osnovi so mastni in posledično lahko puščajo madeže na oblačilih in rjuhah, ter niso primerni za uporabo z vsemi vrstami erotičnih igračk, zlasti ne tistih, ki so izdelane iz silikona. Bodo pa odlična izbira za uporabo s steklenimi in kovinskimi erotičnimi pripomočki.

Osnova za brezskrbno in čutno vzdušje je zaupanje v partnerja - enako pomembno je zaupanje v vse izdelke, ki so povezani z ljubljenjem in ki pridejo v stik z genitalnim področjem.

Za brezskrben spolni odnos je ob nakupu priporočljivo biti pozoren na naslednje točke:

  • oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih opredeljuje zakonit medicinski izdelek, ki je primeren za genitalije
  • identifikacijska oznaka "združljiv s kondomom iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi.
  • podroben opis izdelka

Z EasyGlide ponujamo nemško kakovostne izdelke, ki ustrezajo tem trem merilom in vam zagotavljajo široko paleto izdelkov za vaše individualne potrebe in želje.

Opozorila:

  • Pred redno uporabo nanesite manjšo količino na roko, če se pojavi alergijska reakcija, sperite z vodo in izdelka ne uporabljajte.
  • Izdelka ne uporabljajte če ste alergični na katerokoli od sestavin.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Hranite na hladnem in temnem prostoru.
  • Porabite v roku 12 mesecev po odprtju.
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Silikonski lubrikant EasyGlide 500ml”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici