Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Silikonski lubrikant JO Premium 120ml

Šifra izdelka: E25001 | EAN koda: 796494400050
38,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JO
Barva: Transparent
Količina: 120 ml
Suitable for: Unisex
Lubrikant type: Silicone

Opis

Lubrikant JO Premium je razkošen, klasičen lubrikant na silikonski osnovi. Vsi lubrikanti niso enaki. Občutite razliko in izboljšajte svojo čutno izkušnjo s tem silikonskim osebnim lubrikantom JO Premium. Silikonski lubrikant JO Premium uporablja le najkakovostnejše sestavine na trgu, vključno s farmacevtskim silikonom, za najčistejše drsenje, ki si ga lahko zamislite. Dopolnjuje naravno telesno lubrikacijo za večje udobje in dolgotrajno gladkost. Zaradi masleno gladke teksture in dolgotrajnega drsenja je JO Premium popoln za daljše seanse, ko želite občutiti vsak gib. Njegova skrbno uravnotežena formula se celo posuši do razkošnega mehkega otipa, zaradi česar je vaša koža mehka in navlažena. Ta vodoodporna formula na osnovi silikona ostane tam, kamor ste jo dali.

  • Izjemno dolgotrajen, nikoli lepljiv
  • Vodoodporen, odličen za uporabo pod tušem, v kopeli, bazenu ali masažni kadi
  • Brez okusa in vonja
  • 100-odstotno varen za lateks
  • Združljiv z ne silikonskimi igračami

Sestavine: dimetikon, dimetikonol

Opozorilo: Alergije niso pogoste, vendar se lahko pojavijo. Pred redno uporabo nanesite majhno količino na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo. Hranite zunaj dosega otrok. Hranite v suhem in temnem prostoru. Ne uporabljajte na poškodovani koži.

Sestavine

Dimethicone, Dimethiconol

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje