Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator WomanVibe Mandy

Šifra izdelka: D-213869 | EAN koda: 8425402156421
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Womanvibe

Opis

Vibrator WomanVibe Mandy je klasičen vibrator z dvema zelo močnima motorčkoma, ki vas bosta razvajala.

Mandy je izdelan iz mehkega in koži prijaznega silikona, v dolžino meri 19,9cm in ima 3,5cm premera. Odlikujeta ga dva močna in tiha motorja, ki bosta zadovoljila še tako zahteven okus, ker pa je popolnoma vodoodporen ga lahko vzamete s seboj pod tuš ali v kad. Mandy je enostaven za uporabo saj ga upravljate z le enim gumbom.  

Polni se preko priloženega USB kabla, eno polnjenje pa zadošča za 1 uro stimulacije v najvišji intenzivnosti. Pred prvo uporabo morate vibrator popolnoma napolniti, kar lahko traja tudi do 5 ur. 

Svetlobne indikacije vam povedo naslednje: 

  • bela led lučka - vibrator je prižgan
  • brez lučke - vibrator je ugasnjen
  • utripajoča led lučka - vibrator se polni

Čiščenje vibratorja je enostavno, preprosto ga sperite pod toplo vodo ali dodajte malenkost nežnega mila, seveda pa lahko uporabite tudi čistilo za erotične igračke.

Pri uporabi lubrikanta izberite samo lubrikante na vodni osnovi, saj bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodovali izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje