Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Fun Factory Jazzie roza

Šifra izdelka: E29498 | EAN koda: 4032498185361
31,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Pink
Material: Silicone
Max Diameter: 3 cm
Operation: Push button
Dolžina: 18 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 1
Batteries: Necessary for use
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Vrhunska kakovost ima vedno svojo ceno? Vibrator Fun Factory Jazzie je najboljši dokaz, da to ni vedno res. Izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona in opremljen z močnim kakovostnim motorjem, izdelan v Nemčiji, ta elegantno oblikovan vibrator ne obremenjuje vaše denarnice. Edinstveno ugodna cena in vitka oblika s strukturirano površino omogočata, da je Jazzie popoln osnoven vibrator za vsak žep, ki pa v postelji nebo zarezal v kakovost.

Ta zmogljiv vibrator Jazzie deluje na baterije -2xAA, je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabljate kjer koli tudi v kadi ali pod tušem. 

Jazzie ima ritem v krvi in ​​bo zagotovo spodbudil vaše ljubezensko življenje. Mlad, divji in vedno pripravljen za dih jemajoč solo, ali pa je popoln spremljevalec za fantazijsko improvizacijo v tihih in glasnih trenutkih med rjuhami - in z veseljem deli pozornost. S priročnim formatom z veseljem odhaja na turnejo, da dokaže svoje talente na najbolj navdihujočih krajih. Samo z eno baterijo je Jazzie pripravljen na uporabo ves čas in povsod, zahvaljujoč posebnemu tesnilu v zaporki pa lahko najde tudi prave tone pod vodo. Revolucionarno enostavno upravljanje s pokrovčkom "EASY TWIST" in neverjetno močna raven tresljajev vam omogočata, da ste v trenutku popolnoma vzburjeni. S partnerjem ali samostojno Jazzie razvaja znotraj in zunaj kot pravi umetnik! Nežni grebeni okoli silikonske gredi naredijo ta vibrator resnično privlačen.. Danes ga povabite na zmenek s predigro in se ujemite v njegov nori življenjski slog.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje