Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Crushious Classic Vibe srebrn

Šifra izdelka: EX19205 | EAN koda: 799632355458
7,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Crushious

Opis

Vibrator Crushious Classic Vibe se bo odlično izkazal kot vaš prvi vibrator ali pa kot nadgradnja vaše zbirke erotični igračk. S svojimi 17,5cm bo zadovoljil vaše potrebe saj se vibracije porazdelijo po celotni dolžini vibratorja in nudijo prijetno stimulacijo.

Motorček v notranjosti vibratorja je izredno močan, a še vedno tih da ga lahko uporabljate tudi tam kjer so stene bolj tanke. Za vklop in izklop ima na spodnjem delu priročen pokrovček, ki ga le zavrtite in z njim obenem regulirate hitrost vibracij.

Classic Vibe je izdelan iz ABS plastike, ki je prijazna do telesa in enostavna za vzdrževanje. Za boljšo izkušnjo svetujemo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, saj bi silikonski lahko poškodoval material vibratorja. Po končani uporabi vibrator lahko enostavno očistite pod tekočo vodo z nekaj mila ali s čistilom za erotične igračke.

Vibrator Cushious Classic Vibe za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki nista priloženi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje