Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Fleshlube 250ml

Šifra izdelka: E24987 | EAN koda: 8428508034709
21,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fleshlight
Barva: Transparent
Količina: 250 ml
Suitable for: Unisex
Lubrikant type: Water

Opis

Lubrikant Fleshlube je zasnovan tako, da nudi optimalno mehkobo in vlaženje ter s tem ustvari popolne užitke in zadovoljstvo. Izdelan je na vodni osnovi, je nevtralne barve, dermatološko testiran in nima vonja ter okusa. Vlažilni gel Fleshlube ne vsebuje parabena, olj in maščob in je prijazen tudi občutljivi koži.

Lubrikant je primeren za uporabo z vsemi vrstami erotičnih igračk, kot vlažilni gel pri spolnih odnosih, posebej primeren pa je za uporabo z vsemi vrstami izdelkov Fleshlight.

Lubrikant je popolnoma varen za uporabo s kondomi in erotičnimi igračkami, ne kaplja in se izredno lahko spere.

  • Vsebina: 250ml

Sestavine

Water, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cellulose Gum, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje