Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Lelo 150ml

Šifra izdelka: 1173 | EAN koda: 7350022271173
29,90 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LELO
Barva: Transparent
Količina: 150 ml
Suitable for: Oba spola
Lubrikant type: Water

Opis

Lelov lubrikant je posebej oblikovan za povečanje užitka in udobja intimnih trenutkov. Ta dolgotrajna formula na vodni osnovi vlaži z aloe vero, zato je primerna za uporabo v skoraj vseh situacijah, ki si jih zaželite. Brez glicerina, parabena in brez dišav je varen in primeren dodatek k čutni izkušnji. Poleg tega lubrikant Lelo ne masti in ne pušča madežev ter zagotavlja, da med vami in vašimi željami ne bo nič.

Lubrikant je popolnoma varen za uporabo s kondomi in erotičnimi igračkami in se izredno lahko spere.

Vsebina: 150ml

Sestavine

Water, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadenis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Gurana Extract, Ginseng Extract, Avena Sativa Extract, Polysorbate-20, Aspartame, Polyquaternium-5, PEG-45M, Citric Acid.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje