Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Pjur Woman Nude 100ml

Šifra izdelka: D-230654 | EAN koda: 0827160110185
16,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pjur

Opis

Vodni lubrikant Pjur Woman Nude je nevtralen, vrhunski lubrikant na vodni osnovi brez aditivov, zasnovan posebej za mehko in občutljivo žensko kožo. Pjur Woman Nude že z imenom pove, da je lubrikant brez konzervansov, brez glicerina, brez parabenov, brez olj in nemasten, brez vonja in okusa - torej povsem nude. Na koži pušča svilnato gladek občutek, neguje in ščiti suho in obremenjeno kožo/sluznico. Lubrikant Pjur Woman Nude je združljiv s kondomi iz lateksa in primeren za uporabo z erotičnimi igračkami

Sestavine: Aqua (voda), propilen glikol, etoksidiglikol, hidroksipropil guar hidroksipropiltrimonijev klorid, hidroksietilceluloza, natrijev saharin, citronska kislina.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje