Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Fifty Shades Of Grey Ready For Anything

Šifra izdelka: E24222 | EAN koda: 5060057872383
16,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Transparent
Količina: 100 ml
Suitable for: Unisex
Lubrikant type: Water

Opis

Lubrikant Fifty Shades of Grey Ready for Anything na vodni osnovi nudi dolgotrajno drsnost in vlažilne lastnosti za izboljšano intimno igro in stimulacijo. Popoln pripomoček za spalnico, nanesite veliko nase, svojega partnerja in igrače za dodaten gladek užitek. Ta vsestranski in svilnato gladek lubrikant, oblikovan tako, da dopolnjuje lastno mazanje vašega telesa, je obogaten tudi z izvlečkom ginsenga in aloe vere zaradi njunih poživljajočih in negovalnih lastnosti.

Sestavine: Aqua, monopropilen glikol, hidroksietil celuloza, kalijev sorbat, fenoksietanol, karbomer, izvleček soka listov aloe barbadensis, sibirski gingseng, citronska kislina, EDTA

Izdelek je primeren za tudi za vegetarijance, lahko ga uporabljate s kondomi ali erotičnimi igračkami. Izdelek ne vsebuje aspartama, glicerina ali parabenov.

Sestavine

Aqua, Monopropylene Glycol, Hydroxyethyl Cellulose, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Siberian Gingseng, Citric Acid, EDTA

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje