Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kletka za penis Soft Body

Šifra izdelka: ae408 | EAN koda: 848518018977
30,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Master Series
Barva: Transparent
Material: TPR
Dolžina: 10.00cm
Inner Diameter: 3.50cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Kletka za penis Soft Body je izdelana iz mehkega in prožnega TPR materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za uporabo. Zaradi dobre prožnosti je kletka prilagodljiva različnim velikostim penisov, njena namestitev je enostavna in je tudi zelo udobna za nošenje.

Med nošenjem kletke je oteženo doseganje erekcije, zato bo le ta, v primeru vzburjenja med nošenjem, še toliko boljša in intenzivnejša, ko boste kletko odstranili.

Kletko po končani uporabi lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim milom, lahko pa uporabite tudi čistilo erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiralo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje