Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Kletka za penis Gates Of Hell

17,95 €

Šifra izdelka: AE888 | EAN koda: 848518023841

Lastnosti

Znamka: Strict
Barva: Silver
Material: Faux leather
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes

Opis

Raziščite svoje fantazije s kletko za penis Gates of Hell, ki je odličen erotični pripomoček za vaše zadovoljstvo in zabavo. 

Kletka je izdelana iz vzdržljivega in hipoalergenega usnja ter kovinskih rink, ki ne vsebujejo niklja. Penis in moda vstavite v osnovni obroč, preostali del penisa pa potisnite skozi ostale štiri obroče. Ko bo penis v stanju erekcije bodo obroči tesno pritisnjeni na vaš penis ustvarjali poseben užitek. Na koncu kletke je majhen obroček na katerega lahko pritrditev uteži ali druge BDSM pripomočke. 

Kletko po končani uporabi lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim milom, lahko pa uporabite tudi čistilo erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiralo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje