Kletka za penis Metalhard Bird Cage, črna

Zaloga: Na zalogi
43,90 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 43 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Raziščite svoje fantazije s kletko za penis Metalhard. Kovinska kletka za penis bo odlična za igro in prijetno stopnjevanje napetosti saj moškim preprečuje doseganje popolne erekcije. Kletko lahko nosite dalj časa in medtem ključ zaupate vaši partnerki, kar bo še dodatno začinilo vajine poredne igre in pričakovanje. 

Barva


Priporočamo tudi:


Primerno za moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialNerjaveče jeklo
Premer3,6-4cm
Primerno zaMoške

Raziščite svoje fantazije s kletko za penis Metalhard. Kovinska kletka za penis bo odlična za igro in prijetno stopnjevanje napetosti saj moškim preprečuje doseganje popolne erekcije. Kletko lahko nosite dalj časa in medtem ključ zaupate vaši partnerki, kar bo še dodatno začinilo vajine poredne igre in pričakovanje. 

Kletka je izdelana iz nerjavečega jekla in je enostavna za uporabo in vzdrževanje. Za pravilno namestitev kletke obroček namestite na penis za modi, kletko pa nato namestite preko penisa in jih sestavite ter zaklenite s ključavnico. Kletko po končani uporabi lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim milom, lahko pa uporabite tudi čistilo erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiralo.

Notranji premer kletke je 3,6cm, v dolžino pa kletka v notranjosti meri 10cm. Notranji premer obročka je 4cm.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Kletka za penis Metalhard Bird Cage, črna”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici