Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kletka za penis Metalhard Bird Cage, črna

Šifra izdelka: D-224958 | EAN koda: 8435565914745
67,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Metal Hard

Opis

Raziščite svoje fantazije s kletko za penis Metalhard. Kovinska kletka za penis bo odlična za igro in prijetno stopnjevanje napetosti saj moškim preprečuje doseganje popolne erekcije. Kletko lahko nosite dalj časa in medtem ključ zaupate vaši partnerki, kar bo še dodatno začinilo vajine poredne igre in pričakovanje. 

Kletka je izdelana iz nerjavečega jekla in je enostavna za uporabo in vzdrževanje. Za pravilno namestitev kletke obroček namestite na penis za modi, kletko pa nato namestite preko penisa in jih sestavite ter zaklenite s ključavnico. Kletko po končani uporabi lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim milom, lahko pa uporabite tudi čistilo erotičnih igračk, ki bo izdelek tudi dezinficiralo.

Notranji premer kletke je 3,6cm, v dolžino pa kletka v notranjosti meri 10cm. Notranji premer obročka je 4cm.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje