Kletka za penis Lockdown medium

Zaloga: Na zalogi
49,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 49 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Kletka za penis Lockdown je odličen erotični pripomoček za vznemirljivo predigro, ki lahko traja tudi več dni. Kletka za penis deluje kot deviški pas za moške, saj preprečuje doseganje erekcije, masturbiranje in spolne odnose. Med nošenjem kletke je nemogoče doseči popolno erekcijo, zato bo le ta, v primeru vzburjenja med nošenjem, še toliko boljša in intenzivnejša, ko boste kletko odstranili. 

BarvaPrimerno za moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialABS
Premer4,5-6cm
Primerno zaMoške
Globina odprtine8cm
Teža360g

Kletka za penis Lockdown je odličen erotični pripomoček za vznemirljivo predigro, ki lahko traja tudi več dni. Kletka za penis deluje kot deviški pas za moške, saj preprečuje doseganje erekcije, masturbiranje in spolne odnose. Med nošenjem kletke je nemogoče doseči popolno erekcijo, zato bo le ta, v primeru vzburjenja med nošenjem, še toliko boljša in intenzivnejša, ko boste kletko odstranili. 

Kletka za penis je izdelana iz visokokakovostne ABS plastike. V kompletu je 5 obročkov različnih velikosti za popolno prileganje (od 4,5cm do 6,5cm). Vsebuje tudi kovinsko ključavnico z 2 ključema in 5 dodatnih plastičnih oštevilčenih ključavnic. Plastične ključavnice lahko po uporabi s škarjami odrežete s kletke. Plastične ključavnice so odlične za uporabo na letališčih in drugih varovanih območjih saj ne bodo sprožili alarma na detektorju kovin. Vsaka plastična ključavnica ima unikatno serijsko številko, tako boste vedno lahko preverili ali je partner zvesto ubogal vaša navodila. 

Ker je higiena izredno pomembna ima kletka različne odprtine, ki omogočajo primerno zračenje, ter sprednjo odprtino, ki omogoča tudi uriniranje med nošenjem kletke, prav tako pa se z njo lahko tudi tuširate.

Velikost kletke:

  • notranja dolžina: 8cm
  • notranji premer: 3,7cm

Notranji premeri obročkov:

  • 4,5 - 6cm

V kompletu boste prejeli:

  • kletko za penis Lockdown
  • pet obročkov za nastavitev velikosti
  • konektorje za obročke
  • 5 ključavnic z zaponko (kot nadomestilo številni ključavnici)
  • kovinsko ključavnico z dvema ključema
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Kletka za penis Lockdown medium”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici