Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Seksi komplet Cotelli Bondage Maya

Šifra izdelka: 22511161021
62,95 €
+ Brezplačna dostava

* Obvezna polja

Dobava: Preverite tabelo
  Velikost Dobava
Small, Medium, Large, XL5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Cottelli Collection
Barva: Black
Material: Nylon
Composition: 90% Poliamid, 10% Elastan
Fit: Tight
Suitable for: Women
Panties included: Da
Stockings included: Ne
Washing temperature: Hand wash
Bleaching: No
Ironing: No
Drycleaning: No
Sušenje v stroju: Ne

Opis

Seksi komplet Cotelli Bondage Maya je sestavljen iz štirih delov. Zgornji del ima globok izrez na dekolteju in po sredini hrbta, med prsmi ima kovinski obroček za pripenjanje lisic. Lisice so priložene, izdelane so iz mehkega materiala in povezane s kovinsko verižico na koncu katere je karabinček, ki ga lahko pripnete na top. Pas za nogavice ima nastavljive trakove za nogavice. Tangice so popolnoma klasične v črni barvi z odprtim mednožjem.

Celoten komplet je izdelan iz kombinacije čipke in wetlook materiala. Vrhunec so gumbi na košaricah, ki jih lahko odpnete za prost dostop do prsi in lisice, ki jih je mogoče hitro zapeti in odpeti zaradi karabinov na okrasnih obročkih zgornjega dela in pasu za podvezo. Tako se komplet spodnjega perila hitro spremeni v poseben bondage komplet za začetnike!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje