Bondage komplet Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Šifra: E24218 | Ean: 5060108819411
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
75,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 75 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Ste radi poredni ali vas zanimajo bondage igrice? Potem je komplet za privezovanje Fifty Shades of Greykot nalašč za vas. S kompletom Fifty Shades of Grey boste vašo posteljo spremenili v pravo bondage igalnico. Komplet je popolnoma nastavljiv, tako bo primeren za uporabo na vseh vrstah vzmetnic. Set je namenjen namestitvi pod vzmetnico in je zelo enostaven za uporabo, vsebuje 4 trakove, s katerimi boste ustvarili platformo za pritrditev zapestij in gležnjev, dva trakova sta dolžine 124,5cm, druga dva pa 248cm, nanje boste pritrdili priložene mehke iz satena izdelane trakove z ježki za zapestja in gležnje. Priložene so tudi sponke s katerimi lahko gležnje ali zapestja spnete skupaj in tako partnerja zvežete tudi na način lisic.



Opis

Ste radi poredni ali vas zanimajo bondage igrice? Potem je komplet za privezovanje Fifty Shades of Greykot nalašč za vas.

S kompletom Fifty Shades of Grey boste vašo posteljo spremenili v pravo bondage igalnico. Komplet je popolnoma nastavljiv, tako bo primeren za uporabo na vseh vrstah vzmetnic. Set je namenjen namestitvi pod vzmetnico in je zelo enostaven za uporabo, vsebuje 4 trakove, s katerimi boste ustvarili platformo za pritrditev zapestij in gležnjev, dva trakova sta dolžine 124,5cm, druga dva pa 248cm, nanje boste pritrdili priložene mehke iz satena izdelane trakove z ježki za zapestja in gležnje. Priložene so tudi sponke s katerimi lahko gležnje ali zapestja spnete skupaj in tako partnerja zvežete tudi na način lisic.

V setu boste prejeli tudi satenasto prevezo za oči ter vrečko za shranjevanje kompleta, celotni komplet pa je pakiran v lični kartonski embalaži..

Komplet spada v serijo izdelkov Fifty Shades of Grey (50 odtenkov sive), ki jo je odobrila avtorica knjižne uspešnice E.L. James.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici