Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Bondage komplet Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Šifra izdelka: 05305810000 | EAN koda: 5060108819411
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Multicolor
Material: Nylon
Easy to clean: Yes
Suitable for: Unisex
Suitable for couples: Men + Woman

Opis

Ste radi poredni ali vas zanimajo bondage igrice? Potem je komplet za privezovanje Fifty Shades of Greykot nalašč za vas.

S kompletom Fifty Shades of Grey boste vašo posteljo spremenili v pravo bondage igalnico. Komplet je popolnoma nastavljiv, tako bo primeren za uporabo na vseh vrstah vzmetnic. Set je namenjen namestitvi pod vzmetnico in je zelo enostaven za uporabo, vsebuje 4 trakove, s katerimi boste ustvarili platformo za pritrditev zapestij in gležnjev, dva trakova sta dolžine 124,5cm, druga dva pa 248cm, nanje boste pritrdili priložene mehke iz satena izdelane trakove z ježki za zapestja in gležnje. Priložene so tudi sponke s katerimi lahko gležnje ali zapestja spnete skupaj in tako partnerja zvežete tudi na način lisic.

V setu boste prejeli tudi satenasto prevezo za oči ter vrečko za shranjevanje kompleta, celotni komplet pa je pakiran v lični kartonski embalaži..

Komplet spada v serijo izdelkov Fifty Shades of Grey (50 odtenkov sive), ki jo je odobrila avtorica knjižne uspešnice E.L. James.

Video

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje