Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Komplet Happy Rabbit Orgasm Kit

28,95 €

Šifra izdelka: E30399 | EAN koda: 5060020009709

Lastnosti

Znamka: Happy Rabbit
Batteries: Necessary for use

Opis

S kompletom za orgazem Happy Rabbit Orgasm Kit si utirajte pot do vrhunskih užitkov.

Mini vibrator z zajčjimi ušeski in 30 ml stimulacijskega gela za povečanje vzburjenja, ki spodbuja orgazem, je čutno vznemirjenje oddaljeno le nekaj trenutkov. Silikonski vibrator ponuja 3 vznemirljive hitrosti in 9 zapeljivih vzorcev vibriranja, tako da lahko najdete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Z zajčjimi ušesi se lahko igrate sami ali s partnerjem, mokri ali suhi, zahvaljujoč njegovi vodoodporni zasnovi. Za uporabo z gelom za orgazem preprosto vmasirajte kapljico na občutljiv zunanji predel, ki ga želite vzburiti, kot so klitoris, sramne ustnice ali bradavičke, nato pa ga dražite z vibratorjem za močan užitek.

Sestavine gela za orgazem: Arginin, etiheksilglicerin, fenoksietanol, citronska kislina, mentol, citronska kislina

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje