Bondage komplet Fifty Shades of Grey Keep Still

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
64,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 64 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Raziščite nove sloge vezanja s tem bondage kompletom Fifty Shades of Grey Keep Still, ki omogoča navpično in vodoravno namestitev manšet za gležnje in zapestje. Razkošen nov zasuk klasičnega zadrževalnega sistema, navdihnjen s knjigami Petdeset odtenkov sive.Opis

Raziščite nove sloge vezanja s tem bondage kompletom Fifty Shades of Grey Keep Still, ki omogoča navpično in vodoravno namestitev manšet za gležnje in zapestje. Razkošen nov zasuk klasičnega zadrževalnega sistema, navdihnjen s knjigami Petdeset odtenkov sive.

Nezaščitena ranljivost ali razširjena izpostavljenost? Izbira je vaša, saj sami razporedite manšete za maksimalno razburjenje. Še enkrat podvojite zabavo tako, da podrejenega pritrdite na sprednji strani – vsestranski zadrževalnik omogoča široko paleto položajev. Kakovostne manšete za zapestje in gležnje imajo zunanjost iz mehkega satena, notranjost pa je podložena z umetnim krznom za resnično udobno izkušnjo. Manšete, ki so pritrjene z varnim, nastavljivim ježkom, jih partner preprosto pritrdi in odstrani, hkrati pa zagotavljajo zelo učinkovito zadrževalno orodje za uporabnika. Zadrževalnik je enostaven za namestitev in ne potrebuje orodja za montažo, le zakonsko posteljo poljubne velikosti. Črne trakove položite v diagonalni križ na vzmetnico z manšetami za zapestja in gležnje na vsakem vogalu. Napeljite tanke sive trakove okoli vzglavja in vznožja vzmetnice, pri tem pa pazite, da 2 D-obročka ostaneta na vrhu. Napeljite trakove skozi D-obroče in jih zategnite.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Bondage komplet Fifty Shades of Grey Keep Still”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici