Kondomi Lelo Hex 12/1
Kondomi Lelo Hex 12/1
Kondomi Lelo Hex 12/1

Kondomi Lelo Hex 12/1
Kondomi Lelo Hex 12/1
Kondomi Lelo Hex 12/1
* slika je simbolična

Kondomi Lelo Hex 12/1

Zaloga: Na zalogi
19,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 19 točk zvestobe!   

Predviden datum dostave:

HEX so prva velika inovacija v svetu kondomov zadnjega časa, zaradi česar jih mediji po celem svetu imenujejo za enega najpomembnejših napredkov v tehnologiji kondomov v zadnjih 70 letih! Ne preseneča dejstvo, da je bilo v le nekaj tednih po predstavitvi po svetu prodanih že več kot 600.000 LELO HEX kondomov.

Prva inovacija po več kot 70 letih! Lelo predstavlja novo linijo kondomov Lelo HEX.

Po 7 letih razvoja je HEX postal kondom, ki ne vpliva na užitek, moč ali varnost. Zahvaljujoč edinstveni strukturi v obliki satovja, HEX ponuja še boljšo stimulacijo za oba.

HEX so prva velika inovacija v svetu kondomov zadnjega časa, zaradi česar jih mediji po celem svetu imenujejo za enega najpomembnejših napredkov v tehnologiji kondomov v zadnjih 70 letih! Ne preseneča dejstvo, da je bilo v le nekaj tednih po predstavitvi po svetu prodanih že več kot 600.000 LELO HEX kondomov.

Že narava je sama ugotovila, da je heksagonalna oblika ena izmed najtrdnejših in najbolj uporabnih oblik, ki jih lahko dosežemo.

Vsak HEX kondom je sestavljen iz 350 individualnih šestkotnikov, ki tvorijo celoto. Ta oblika je skopirana na notranji strani kondoma, ki tako prinaša neverjetne užitke. Sama struktura in tankost kondoma pa dovoljuje, da se toplota teles prenaša iz enega na drugega partnerja, kar ustvari še bolj občutljivo in intimno spolno izkušnjo.

Po zunanji strani je kondom popolnoma gladek, z notranje strani pa se čutijo heksagoni.

Kondomi HEX so ultra-tanke izdelave s povprečno debelino 0,045 milimetrov. Njihova velikost - 180 mm dolžine in 54 mm širine - pa zagotavlja udobno prileganje za povprečne velikosti penisa.

LELO HEX kondomi ne le izpolnjujejo vse mednarodne standarde, temveč jih celo presegajo. Poleg tega, proizvajalec prav vsak kondom posamezno elektronsko testira.

HEX kondomi ne vsebujejo kakršnihkoli spermicidov, prav tako ne vsebujejo živalskih derivatov, zato so tudi veganom prijazni.

Podrobnosti:

  • Material: naravni lateks
  • Debelina: 0,045mm
  • Premer: 54mm
  • Dolžina: 180mm
  • Kondomi so premazani z nespermicidnim lubrikantom​

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

4 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo