Kondomi moreAmore Soft Skin 12/1

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
6,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 6 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Kondomi moreAmore Soft Skin zaradi svoje komfortne oblike nudijo posebej udobno in enostavno uporabo. Kondomi Soft skin so oblikovani tako, da so na spodnjem in zgornjem delu širši, na sredini pa ožji, kar omogoča enostavno namestitev ter prijeten udoben občutek ob nošenju kondoma. Poleg oblike so kondomi Soft Skin še dodatno premazani, ter tako nudijo še boljše občutke obema partnerjema med spolnim odnosom. Kondomi so izdelani iz naravnega lateksa in premazani z lubrikantom (silikonskim oljem).Opis

Kondomi moreAmore Soft Skin zaradi svoje komfortne oblike nudijo posebej udobno in enostavno uporabo. Kondomi Soft skin so oblikovani tako, da so na spodnjem in zgornjem delu širši, na sredini pa ožji, kar omogoča enostavno namestitev ter prijeten udoben občutek ob nošenju kondoma. Poleg oblike so kondomi Soft Skin še dodatno premazani z lubrikantom, kar zagotavlja še boljše občutke obema partnerjema med spolnim odnosom, ter zmanjšuje možnost poškodbe kondoma.

Kondomi so izdelani iz naravnega lateksa in premazani z lubrikantom (silikonskim oljem). Kondomi so prozorne barve, imajo gladko površino in na zgornjem delu konico (zbiralnik).

Lastnosti:

  • Vrsta kondoma: gladki, komfortno oblikovani
  • Barva: prozorna
  • Dolžina: 180mm
  • Širina: 56mm na zgornjem in spodnjem delu, 52mm na sredini
  • Debelina: 85µm
  • Lubrikant: silikonsko olje
  • Pakiranje: 12 kosov

Posebnosti: komfortno oblikovani

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Kondomi moreAmore Soft Skin 12/1”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici