Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Booty Sparks Rainbow srček, medium

Šifra izdelka: AG374-Medium | EAN koda: 848518036612
23,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Booty Sparks
Barva: Multicolor
Dolžina: 8.10cm
Max Diameter: 3.30cm
Insertable depth: 6.80cm
Suitable for: Unisex
Ravno dno: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Analni čep Booty Sparks z mavričnim srčkom bo poskrbel za prijetne občutke, popoln sijaj in neverjetno zapeljiv pogled na vašo zadnjico. Zunanji del čepka krasijo mavrični kristali v obliki srčka, ima vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Čep je izdelan iz aluminija, ki je nealergen in varen za uporabo. Čepki s ploščatim zunanjim delom in ozkim vratom so udobnejši za nošenje in jih lažje uporabljate dalj časa. Aluminij se dobro odziva na temperaturo zaradi česar je čep hladen na dotik, vendar se bo hitro segrel na telesno temperaturo. Za dodatno stimulacijo lahko čep enostavno segrejte ali ohladite pod tekočo vodo. 

Čep lahko uporabljate z lubrikanti na vodni ali silikonski osnovi. Očistite ga enostavno z vodo in milom ali čistilom za erotične igračke. 

Podrobnosti:

  • Uporabna dolžina: 6,8cm
  • Skupna dolžina: 8,1cm
  • Premer: 3,3cm
  • Barva: srebrno/mavrična
  • Material: aluminij

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje