Analni čep Booty Sparks Rainbow, small

Zaloga: Na zalogi
17,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 17 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Analni čep Booty Sparks z mavričnim kristalom bo poskrbel za prijetne občutke, popoln sijaj in neverjetno zapeljiv pogled na vašo zadnjico. Zunanji del čepka krasijo mavrični kristali v obliki kroga, ima vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Čep je izdelan iz aluminija, ki je nealergen in varen za uporabo. Čepki s ploščatim zunanjim delom in ozkim vratom so udobnejši za nošenje in jih lažje uporabljate dalj časa. Aluminij se dobro odziva na temperaturo zaradi česar je čep hladen na dotik, vendar se bo hitro segrel na telesno temperaturo. Za dodatno stimulacijo lahko čep enostavno segrejte ali ohladite pod tekočo vodo.

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialAluminij
Dolžina7,1cm (vstavljivo 5,8cm)
Premer2,5cm
Teža77g

Analni čep Booty Sparks z mavričnim kristalom bo poskrbel za prijetne občutke, popoln sijaj in neverjetno zapeljiv pogled na vašo zadnjico. Zunanji del čepka krasijo mavrični kristali v obliki kroga, ima vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Čep je izdelan iz aluminija, ki je nealergen in varen za uporabo. Čepki s ploščatim zunanjim delom in ozkim vratom so udobnejši za nošenje in jih lažje uporabljate dalj časa. Aluminij se dobro odziva na temperaturo zaradi česar je čep hladen na dotik, vendar se bo hitro segrel na telesno temperaturo. Za dodatno stimulacijo lahko čep enostavno segrejte ali ohladite pod tekočo vodo. 

Čep lahko uporabljate z lubrikanti na vodni ali silikonski osnovi. Očistite ga enostavno z vodo in milom ali čistilom za erotične igračke. 

Podrobnosti:

  • Uporabna dolžina: 5,8cm
  • Skupna dolžina: 7,1cm
  • Premer: 2,5cm
  • Barva: srebrno/mavrična
  • Material: aluminij
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Analni čep Booty Sparks Rainbow, small”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici