Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Feelztoys Bunny Tail črn

Šifra izdelka: E31006 | EAN koda: 8717903275115
16,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Feelztoys
Barva: Black
Material: Metal
Dolžina: 7 cm
Max Diameter: 2,5 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based, Silicon Base
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Analni čep Feelztoys Bunny Tail poskrbi za seksi pogled in odlično stimulacijo. Kovinski analni čepek s kratkim zajčjim repkom vaju popelje v svet najbolj porednih analnih iger in poskrbi za večer poln zabave in nepozabnih užitkov.

Analni čep je zelo prijeten za nošenje, zaradi svoje oblike pa tudi enostaven za vstavljanje in uporabo. Po želji kovinski del čepka lahko tudi pogrejete pod vročo vodo ali ohladite v hladilniku, saj kovina dobro absorbira in obenem zadrži temperaturo.

Čiščenje čepka je enostavno, pod mlačno vodo, ki ji lahko dodate kanček nežne milnice ali uporabite čistilo erotičnih igračk. Za lažjo uporabo lahko uporabite lubrikant na vodni ali silikonski osnovi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje