Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Ohmama Iridescent Circle large

Šifra izdelka: D-231867 | EAN koda: 8435565937409
27,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Ohmama

Opis

Analni čep Ohmama Iridescent Circle poskrbi za odlično stimulacijo in obenem popoln sijaj. Kovinski analni čep v mavričastih odtenkih z ujemajočim okroglim kristalom bo nudil odlične občutke in nepozabno stimulacijo, obenem pa bo z njim zasijala tudi vaša zadnjica.

Zunanji del čepka krasi mavrični kristal v obliki kroga, čep ima vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Analni čep je izdelan iz nerjavečega jekla, ki je nealergen in varen za uporabo. Čepki s ploščatim zunanjim delom in ozkim vratom so udobnejši za nošenje in jih lažje uporabljate dalj časa. Material se dobro odziva na temperaturo zaradi česar je čep hladen na dotik, vendar se bo hitro segrel na telesno temperaturo.

Za dodatno stimulacijo lahko čep enostavno segrejte ali ohladite pod tekočo vodo.

Pred in po vsaki uporabi čep očistite z mlačno vodo in blagim milom. Po uporabi čep dodatno dezinficirajte s čistilom erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje