Analni čep EasyToys No.7 srček zlato/roza

Zaloga: Na zalogi
30,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 30 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Ta osupljiv analni čep EasyToys je izdelan iz kovine in primeren tako za moške kot ženske uporabnice. Na zunanjem delu ima lep kristal v obliki srca, vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Kovina se odziva na temperaturo, to pomeni, da je hladna na dotik vendar se bo hitro segrela na prijetno temperaturo. Za dodatno stimulacijo lahko čep segrejte v topli vodi ali ohladite v hladilniku.


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialNerjaveče jeklo
Dolžina8,3 cm (vstavljivo 7,1 cm)
Premer0,9 - 3,2cm

Ta osupljiv analni čep EasyToys je izdelan iz kovine in primeren tako za moške kot ženske uporabnice. Na zunanjem delu ima lep kristal v obliki srca, vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Kovina se odziva na temperaturo, to pomeni, da je hladna na dotik vendar se bo hitro segrela na prijetno temperaturo. Za dodatno stimulacijo lahko čep segrejte v topli vodi ali ohladite v hladilniku. 

Čep lahko uporabljate z lubrikanti na vodni ali silikonski osnovi. Očistite ga enostavno z vodo in milom ali čistilom za erotične igračke. 

Analni čep je odličen erotični pripomoček za vse, ki uživate v analnih igricah ter tiste, ki si želite tovrstne spolne užitke še doživeti.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Analni čep EasyToys No.7 srček zlato/roza”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici