Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Krema Orgie Vol+ Up Adifyline 2%

Šifra izdelka: E32773 | EAN koda: 5600298351928
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Orgie
Barva: White
Količina: 50 ml
Suitable for: Women

Opis

Krema Orgie Vol+ Up Adifyline 2% je namenjena učvrstitvi kože na predelih zadnjice in prsi. 

Aktivna sestavina - Adifyline™ peptid 2%

Adipociti, znani tudi kot lipociti in maščobne celice, so celice, ki sestavljajo predvsem maščobno tkivo in so specializirane za shranjevanje energije v obliki maščobe. Maščobno tkivo ima bistveno vlogo pri določanju oblike in velikosti prsi in zadnjice.

Kaj je peptid Adifyline™? Ta heksapeptid je namenjen določenim predelom obraza in telesa, ki so občutljivi na silo gravitacije in propadanje s starostjo. Poveča količino maščobnega tkiva, da pridobi volumen in obline, kjer je to potrebno - in zaželeno.

Mehanizem delovanja: Spodbuja PGC-1 alfa, s čimer poveča hitrost adipogeneze, in spodbuja kopičenje lipidov v maščobnem tkivu ciljnih področij, s čimer lokalno poveča volumen. 

Povečanje velikosti prsi in zadnjice opazite že v 28 dneh, v 8 tednih so videti bolj čvrste, polne in privzdignjene. Učinkovita učinkovina za lokalno povečanje obsega na želenih mestih, vključno s prsmi in zadnjico.

Vol+Up vsebuje 2 % peptida Adifyline™. Večji volumen in učinek liftinga na področju, kjer je bil nanesen.

Uporaba: nanesite primerno količino na želeno področje in masirajte s krožnimi gibi. Nanesite dvakrat na dan, zjutraj in zvečer.

Sestavine

Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenoxyethanol, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA, Pentarythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Centella Asiatica Leaf Extract, Acetyl Hexapepetide-38, Tocopherol

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki