Titan Gel za večji penis in močno...
* slika je simbolična

Titan Gel za večji penis in močno erekcijo

Zaloga: Na zalogi
29,99 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 29 točk zvestobe!   

Predviden datum dostave:

Titan gel je lahko vaše močno skrivno orožje, za katerega boste vedeli le vi. Večina moških meni, da je najpomembnejši del njihovega telesa penis. Izredno so občutljivi, ko beseda nanese na njegovo debelino in dolžino, kar posledično mnogokrat negativno vpliva na njihov ego. Zaradi tega nič kolikokrat podzavestno trpi tudi kakovost njihovega spolnega življenja. Ne glede na to, mnogo moških tega enostavno ne bo priznalo. Kadar niso z dolžino penisa zadovoljni, iščejo vse mogoče načine, kako se rešiti težave. V kolikor ste se našli v zgornjem opisu, imate na voljo dve izbiri. Prva je, da obiščete kirurga, drugi način je uporaba Titan gela, ki je zasnovan iz naravnih sestavin.

Titan gel je lahko vaše močno skrivno orožje, za katerega boste vedeli le vi.

Večina moških meni, da je najpomembnejši del njihovega telesa penis. Izredno so občutljivi, ko beseda nanese na njegovo debelino in dolžino, kar posledično mnogokrat negativno vpliva na njihov ego. Zaradi tega nič kolikokrat podzavestno trpi tudi kakovost njihovega spolnega življenja. Ne glede na to, mnogo moških tega enostavno ne bo priznalo. Kadar niso z dolžino penisa zadovoljni, iščejo vse mogoče načine, kako se rešiti težave. V kolikor ste se našli v zgornjem opisu, imate na voljo dve izbiri. Prva je, da obiščete kirurga, drugi način je uporaba Titan gela, ki je zasnovan iz naravnih sestavin.

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

6 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo