Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Aquaglide Malina 100ml

Šifra izdelka: 11794 | EAN koda: 4028403117947
18,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Joydivision
Barva: Transparent
Količina: 100ml
Suitable for: Unisex

Opis

Lubrikant Aquaglide je lubrikant z okusom maline izdelan na vodni osnovi. Lubrikant je primeren tako za spolne odnose kot tudi za oralne spolne odnose in ga prav tako lahko uporabljate z vsemi vrstami erotičnih igračk. Lubrikanti Aquaglide je zelo učinkovit že pri manjši količini nanosa in tudi dolgo obstojen, je jedilen in ne vsebuje maščobe, je pH nevtralen ter primeren za uporabo s kondomi.

Uporaba: nanesite poljubno količino na intimne predele in postopek ponovite po želji. Lubrikant je primeren tudi za uporabo z izdelki iz lateksa. Pred redno uporabo svetujemo da manjšo količino lubrikanta nanesete na kožo na roki in tako preverite morebitno občutljivost, če se pojavijo spremembe na koži, rdečica ali srbečica lubrikanta ne uporabljajte.

Sestavine: voda, rastlinski glicerin, hidroksietilceluloza, natrijev metilparaben, natrijev saharin, natrijev benzoat, mlečna kislina, aroma

Sestavine

aqua, glycerin, hydroxyethylcellulose, sodium methylparaben, sodium benzoate, lactic acid, aroma

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje