Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Vodni lubrikant Orgie Jagoda 100ml

11,95 €

Šifra izdelka: E32261 | EAN koda: 5600298351027

Lastnosti

Znamka: Orgie
Barva: Transparent
Količina: 100 ml
Suitable for: Unisex
Lubrikant type: Water

Opis

Vodni lubrikant Orgie Jagoda je popolni vodni lubrikant z dodano jagodno aromo. Okusite jo lahko na več načinov – tudi s poljubi. Narejen je na posebni osnovi, ki je nelepljiva in ne pušča madežev in se ga brez težav odstrani z kože ali oblačil. Lubrikant ni namenjen zgolj spolnim odnosom temveč tudi oralnemu zadovoljenvanju! Naj jagoda popestri vaše spolne užitke, vi pa med tem uživajte.

Vsebina: 100ml

Sestavine

Aqua (Water), Glycerin, Sorbitol, Hydroxyethycellulose, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma (Flavour), Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Benzyl Cinnamate, Citral

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje