Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Orgie Sladkorna pena 100ml

Šifra izdelka: E32263 | EAN koda: 5600298351058
11,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Orgie
Barva: Transparent
Količina: 100 ml
Suitable for: Unisex
Lubrikant type: Water

Opis

Vodni lubrikant Orgie Sladkorna pena je popolni vodni lubrikant z dodano aromo sladkorne pene. Okusite jo lahko na več načinov – tudi s poljubi. Narejen je na posebni osnovi, ki je nelepljiva in ne pušča madežev in se ga brez težav odstrani z kože ali oblačil. Lubrikant ni namenjen zgolj spolnim odnosom temveč tudi oralnemu zadovoljevanju! Naj sladkorna pena popestri vaše spolne užitke, vi pa med tem uživajte.

Vsebina: 100ml

Sestavine

Aqua, sorbitol 20M, glycerin, hydroxyethyl cellulose, sodium benzoate, PEG-40 castor oil hydrogenate, flavor, sodium saccharinate, limonene, eugenol, citral

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje