Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vodni lubrikant Waterglide Jagoda 300ml

Šifra izdelka: WATERG0040 | EAN koda: 4019514305255
7,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Waterglide

Opis

Waterglide Jagoda je vodni lubrikant brez barve, z okusom in vonjem po jagodah, ki zagotavlja izjemno vlaženje in odlično drsenje. Lubrikant Waterglide Jagoda je primeren tudi za oralno uporabo.

Waterglide je blagovna znamka visokokakovostnih lubrikantov na vodni osnovi, izdelanih v skladu z nemškimi standardi kakovosti. Zaradi posebnih sestavin so lubrikanti Waterglide nemastni, nelepljivi in ne puščajo neprijetnih ostankov na koži ter se zlahka sperejo z vodo. Izjemna gladkost zagotavlja prijeten občutek in fantastično drsenje, zaradi česar je Waterglide popolna izbira za zadovoljujoče in čutno ljubljenje.

Osnova za brezskrbno in čutno vzdušje je zaupanje v partnerja in enako pomembno je zaupanje v vse izdelke, ki pridejo v stik z vašim telesom.

Za brezskrben spolni odnos je ob nakupu lubrikanta priporočljivo biti pozoren na naslednje točke:

  • oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih opredeljuje zakonit medicinski izdelek, ki je primeren za genitalije
  • identifikacijska oznaka "združljiv s kondomom iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi.
  • podroben opis izdelka

Z Waterglide ponujamo nemško kakovostne izdelke, ki ustrezajo tem trem merilom in vam zagotavljajo široko paleto izdelkov za vaše individualne potrebe in želje.

Opozorila:

  • Pred redno uporabo nanesite manjšo količino na roko, če se pojavi alergijska reakcija, sperite z vodo in izdelka ne uporabljajte.
  • Izdelka ne uporabljajte če ste alergični na katerokoli od sestavin.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Hranite na hladnem in temnem prostoru.
  • Porabite v roku 12 mesecev po odprtju.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Aroma, Allantoin Benzoic Acid.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje