Vodni lubrikant Waterglide Vanilla Hot Chocolate 300ml

Zaloga: Na zalogi
13,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 13 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Waterglide Vanilla Hot Chocolate je vodni lubrikant brez barve, z okusom in vonjem po vroči čokoladi, ki zagotavlja izjemno vlaženje in odlično drsenje. Lubrikant Waterglide Hot Chocolate je primeren tudi za oralno uporabo.

Waterglide je blagovna znamka visokokakovostnih lubrikantov na vodni osnovi, izdelanih v skladu z nemškimi standardi kakovosti. Zaradi po 0 sebnih sestavin so lubrikanti Waterglide nemastni, nelepljivi in ne puščajo neprijetnih ostankov na koži ter se zlahka sperejo z vodo. Izjemna gladkost zagotavlja prijeten občutek in fantastično drsenje, zaradi česar je Waterglide popolna izbira za zadovoljujoče in čutno ljubljenje.Opis

Podrobnosti izdelka

Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Vsebina300ml

Waterglide Vanilla Hot Chocolate je vodni lubrikant brez barve, z okusom in vonjem po vroči čokoladi, ki zagotavlja izjemno vlaženje in odlično drsenje. Lubrikant Waterglide Hot Chocolate je primeren tudi za oralno uporabo.

Waterglide je blagovna znamka visokokakovostnih lubrikantov na vodni osnovi, izdelanih v skladu z nemškimi standardi kakovosti. Zaradi posebnih sestavin so lubrikanti Waterglide nemastni, nelepljivi in ne puščajo neprijetnih ostankov na koži ter se zlahka sperejo z vodo. Izjemna gladkost zagotavlja prijeten občutek in fantastično drsenje, zaradi česar je Waterglide popolna izbira za zadovoljujoče in čutno ljubljenje.

Osnova za brezskrbno in čutno vzdušje je zaupanje v partnerja in enako pomembno je zaupanje v vse izdelke, ki pridejo v stik z vašim telesom.

Za brezskrben spolni odnos je ob nakupu lubrikanta priporočljivo biti pozoren na naslednje točke:

  • oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih opredeljuje zakonit medicinski izdelek, ki je primeren za genitalije
  • identifikacijska oznaka "združljiv s kondomom iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi.
  • podroben opis izdelka

Z Waterglide ponujamo nemško kakovostne izdelke, ki ustrezajo tem trem merilom in vam zagotavljajo široko paleto izdelkov za vaše individualne potrebe in želje.

Opozorila:

  • Pred redno uporabo nanesite manjšo količino na roko, če se pojavi alergijska reakcija, sperite z vodo in izdelka ne uporabljajte.
  • Izdelka ne uporabljajte če ste alergični na katerokoli od sestavin.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Hranite na hladnem in temnem prostoru.
  • Porabite v roku 12 mesecev po odprtju.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Aroma, Allantoin Benzoic Acid.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Vodni lubrikant Waterglide Vanilla Hot Chocolate 300ml”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici