Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Intense Keanu črn

Šifra izdelka: D-221063 | EAN koda: 8435565908188
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Razvajajte svoje ženske obline z masažerjem Intense Keanu. Močan, mehki in žametni masažer je zasnovan da poveča krvni obtok za večje vzburjenje in močnejše občutke.

Ta masažer vas razvaja z mehko glavo izdelano iz vrhunskega silikona in elegantno obliko. Z njim odpravite dnevne napetosti in se sprostite, dokler ne dosežete največje ekstaze. Za maksimalno zadovoljstvo uživajte v osmih možnostih vibracij in pulziranja. V notranjosti se skriva izredno močan in tih motorček. 

Posebnost tega masažerja je, da ga priklopite direktno na 110-230V vtičnico, kar pomeni da lahko z njim uživate kolikor dolgo hočete, brez menjavanja ali polnjenja baterij. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje