Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Satisfyer Wand-er Woman črn

Šifra izdelka: J2018-47-1 | EAN koda: 4061504001203
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Min Diameter: 0.20cm
Max Diameter: 5,8 cm
Operation: Push button
Dolžina: 34 cm
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Charging cable length: 90 cm
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 15
Flexible: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 70 min
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 300 min
Charger: USB plug
Velikost: 6

Opis

Masažer Satisfyer Wand-er Woman je primeren za terapevtske masaže celega telesa, s svojo preprosto obliko in impresivno velikostjo bo vas ali vašo ljubimko nagradil z dražilno stimulacijo vaših najintimnejših delov.

Satisfyer Wand-er Woman je prava čudežna naprava s številnimi možnosti načina uporabe. S svojo vznemirljivo XXL velikostjo (34cm) ni pripravljen le na to, da ti zagotovi osupljive valove užitka, temveč z močnimi vibracijami ustrežljivo masira vsak predel tvojega telesa. Za žametno mehko silikonsko glavo se skriva velika moč, s katero boš lahko zlahka rešila vse težave in napetosti v celotnem telesu. Satisfyer Wand-er Woman je primeren za vse predele telesa – pomaga pri otrdelosti hrbta ali vratu, prav tako pa lahko poskrbi za sproščujočo masažo meč in nog po športni dejavnosti. Izbiraš lahko med 50 vznemirljivimi kombinacijami vibracij, ki so sestavljene iz 10 ritmov in 5 stopenj jakosti. Telo masažne naprave je izdelano iz gladkega, medicinskega silikona, očistiš pa ga tako enostavno kot žametno glavo, z malce vode in mila ali čistilom za erotične igračke. 

Zakaj izbrati Satisfyer Wand-er Woman? Želiš svoje ljubezensko življenje popestrili z zmogljivim masažerjem? Ali pa si ob sebi želiš zanesljivega maserja, ki te bo več ur in ob vsaki uri razvajal na vsakem delu telesa? Potem je Satisfyer Wand-er Woman ravno pravšnji izdelek zate. Ne le, da vedno zmore in se ne utrudi, poleg tega je še izjemno tih, zaradi svoje vodoodporne izdelave pa te lahko spremlja celo v kopalni kadi. Opremljen je s kakovostno litij-ionsko baterijo in ga je mogoče enostavno napolniti prek magnetnega polnilnega kabla USB. Z malce lubrikanta postane izjemno drsljiv, zato je primeren za intenzivne masaže celotnega telesa – če želiš, tudi z eksplozivnim srečnim koncem.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje