Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Rocks-Off Oriel črn

Šifra izdelka: 10ORIELBK | EAN koda: 811041014075
62,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Rocks Off
Barva: Black
Material: ABS
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Min Diameter: 1.80cm
Max Diameter: 4,7 cm
Operation: Push button
Dolžina: 22,9 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Charging cable length: 90 cm
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Flexible: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 180 min
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation, Nipple stimulation
Charging Time: 180 min
Charger: USB plug

Opis

Masažer Oriel vas bo očaral s svojo elegantno obliko, mehko silikonsko masažno glavo in prilagodljivimi vibracijami, ki jih boste čutili ravno tam, kjer si jih najbolj želite.

Oriel se ponaša z močnim in tihim motorčkom, ki premore 10 vibracijskih programov med katerimi boste izbirali le z enim gumbom. Masažna glava tega odličnega masažerja je obdana z mehkim silikonom in ima gibljiv vrat, ki omogoča natančno usmerjanje vibracij in popolno stimulacijo. Oriel je 100% vodoodporen, zato si razvajanje z njim brez skrbi lahko privoščite tudi v kadi ali pod tušem.

Oriel ima vgrajeno polnilno baterijo, polni pa se preko priloženega USB kabla. Ob uporabi Oriela vam svetujemo uporabo lubrikantov na vodni osnovi, saj lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodujejo material masažerja.

Masažer pred in po vsaki uporabi očistite z mlačno vodo in nežnim milom, lahko pa uporabite tudi čistilo erotičnih igračk, ki vašo igračko tudi dezinficira.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje