Masažer Doxy Original, črn

Zaloga: Na zalogi
119,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 119 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Masažer Original svetovno znane znamke Doxy bo zagotovo izdelek, ki ga ne boste več zamenjale. Masažerji Doxy so znani po svojih neverjetno močnih vibracijah, ki zadovoljijo še tako zahtevne uporabnike. Masažer Original lahko uporabite za masažo celotnega telesa, sprostitev mišic, seveda pa vam ga toplo priporočamo za nepozabno masažo intimnih predelov.

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Izdelek ni vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon / ABS
NapajanjeVtičnica 220V
VodoodpornostNe
Vibratorvečstopenjski
Dolžina34cm

Masažer Original svetovno znane znamke Doxy bo zagotovo izdelek, ki ga ne boste več zamenjale. Masažerji Doxy so znani po svojih neverjetno močnih vibracijah, ki zadovoljijo še tako zahtevne uporabnike. Masažer Original lahko uporabite za masažo celotnega telesa, sprostitev mišic, seveda pa vam ga toplo priporočamo za nepozabno masažo intimnih predelov.

Doxy s svojo veliko masažno glavo v kombinaciji z močnimi vibracijami poskrbi za stimulacijo, ki jo ne prinaša noben drug izdelek, zaradi česar mu lahko rečemo kar kralj masažerjev. Vibracije, ki vam jih nudi ta neverjetni masažer bodo konstantne in ob večjem pritisku ne bodo izgubljale moči, obenem pa lahko intenzivnost le teh tudi enostavno nastavljate z gumbi na ohišju.

Izdelan je iz kvalitetnih materialov, ohišje je sestavljeno iz ABS plastike v kombinaciji z aluminijem, glavo pa obdaja prijeten silikon, ki nudi udobje in mehkobo za popolno izkušnjo.

Doxy nima polnilne baterije in se napaja preko 220V vtičnice, zato bo vedno ko ga vklopite pripravljen na akcijo. Izdelek ni vodoodporen in ni primeren za uporabo v kadi ali pod tušem.

Masažer pred in po vsaki uporabi očistite s čistilom erotičnih igračk in obrišite z mehko krpo.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Masažer Doxy Original, črn”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici