Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Rithual Akasha, roza

Šifra izdelka: D-225377 | EAN koda: 8435565912246
65,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Rithual

Opis

Masažer Rithual Akasha je izdelan iz svilnato gladkega medicinskega silikona, ki je prijazen do vašega telesa, neporozen in hipoalergen. Zmogljiv motorček v notranjosti glave ponuja do 20 različnih načinov vibracij in 8 intenzivnosti hitrosti. Ko masažer Akasha deluje, sveti lučka. Njegova ergonomska in prilagodljiva glava vam omogoča, da stimulirate kateri koli del telesa s prilagajanjem gibov. Upravlja se z enim samim gumbom, ki se nahaja na dnu ročaja.

Masažer je vodoodporen in ga lahko vzamete s seboj v kad ali pod prho. Vgrajene baterije so polnilne in jih napolnite s priloženim USB kablom. Indikator na ročaju vam sporoči, kdaj je masažer popolnoma napolnjen. Čas polnjena je med 6-8 ur, za 40-120 minut užitka. Motorček je tih, da je uporaba izredno diskretna. 

Pred prvo uporabo in po vsaki uporabi masažer temeljito očistite z vodo in milom ali čistilom za erotične igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje