Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Lelo Smart Wand 2 Large vijoličen

Šifra izdelka: 7789 | EAN koda: 7350075027789
199,00 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LELO
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Suitable for: Oba spola
Suitable lubricant: Water Based
Batteries: Not necessary for use
Penetration: No
Waterproof: Yes
Run time: 4 ure
Stimulation: Nipple stimulation, Vaginal stimulation
Charging Time: 2,5 ure
Charger: USB plug

Opis

Z najrazkošnejšim masažnim aparatom za celotno telo na svetu se povežite s svojim telesom in doživite neprimerljivo sprostitev. Masažer Lelo Smart Wand 2 Large je vrhunska igračka za predigro za vas ali vašega partnerja. Sprostite napetost v telesu s sproščanjem stresa in sproščanjem mišic ter tako odprite vrata svoji spolni energiji za celostno orgazmično izkušnjo.

Ta zmogljivi masažni pripomoček s posodobljeno zasnovo ponuja deset različnih masažnih vzorcev, ki pomagajo pomiriti boleče mišice in sprostiti stres, medtem ko vam stabilnejši ročaj in še dolgotrajnejše polnjenje omogočata večurno uživanje v užitkih. Sprostite se in sprostite kot še nikoli prej. 

Popolnoma vodoodporna zasnova

100% vodoodporna zasnova prinaša popolno vsestranskost in popoln mir pri čiščenju.

Materiali vrhunske kakovosti

Svilnato gladka silikonska površina, ki jo je odobrila FDA, je na koži čudovita, medtem ko razširjena prožna konica širi intenzivne vibracije kjer koli na telesu.

Neprekosljiva kakovost in zagotovilo

Lelo izvaja najstrožji nadzor kakovosti in za vse izdelke zagotavlja enoletno garancijo in 10-letno jamstvo za kakovost, s čimer zagotavlja zadovoljstvo strank po vsem svetu.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje