Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer MyMagicWand roza

Šifra izdelka: MMW001PNK | EAN koda: 8718627529867
119,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: MyMagicWand
Barva: Pink
Material: ABS
Vibrations: Vibration and pulsation
Vibration power: Extremely strong vibrations
Operation: Push button
Suitable for: Unisex
Charging cable length: 350 cm
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 6
Flexible: Yes
Penetration: No
Pulsation: Standard pulsation
Noise level: Normal
Stimulation: Nipple stimulation
Charger: Electric plug
Velikost: 6

Opis

Spoznajte masažer MyMagicWand, zelo zmogljiv vibrator z elegantno obliko. Ta luksuzni vibrator je opremljen z izjemno močnim motorjem s 6 nastavitvami vibracij. Te lahko enostavno nastavite s pomočjo gumba na sredini ročaja.

MyMagicWand ima okrogel ročaj za dober oprijem med uporabo. To vam omogoča tudi upravljanje vibratorja z eno roko. Masažer MyMagicWand se napaja preko električnega kabla, ki ima EU vtič EU. Zaradi izjemno dolgega kabla ga lahko uporabljate kjer koli želite, dolžina le tega je 350cm. Prav tako vam nikoli ne bo treba skrbeti za prazne baterije ali daljinski upravljalnik, ki ne deluje pravilno. MyMagicWand preprosto priključite in takoj je pripravljen za uporabo.

V vibracijah lahko uživate, dokler želite, brez časovnih omejitev, saj ga po določenem času ni treba ponovno napolniti. Na glavi vibratorja je mehak silikonski tulec z oblazinjenjem, ki je zelo mehak in udoben. Uporabite masažni gel ali lubrikant na vodni osnovi in MyMagicWand bo brez težav drsel po vašem telesu. Za sprostitev mišic lahko uporabite tudi grelno mazivo.

Čiščenje palice MyMagicWand je preprosto in hitro opravilo. Preprosto odstranite tulec z vibratorja in ga očistite z vodo in čistilom za igrače. Tako bo vaša najljubša igrača v hipu pripravljena na naslednjo uporabo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki