Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Doxy Original Rose

Šifra izdelka: E32797 | EAN koda: 712758997791
120,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Doxy
Barva: Red
Material: Aluminum
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Hard vibrations
Max Diameter: 6cm
Operation: Push button
Dolžina: 37cm
Suitable for: Unisex
Charging cable length: 3m
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Waterproof: No
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman, Woman + Woman
Noise level: Normal
Stimulation: Balls stimulation, Clitoral stimulation
Charger: Electric plug

Opis

Masažer Original svetovno znane znamke Doxy bo zagotovo izdelek, ki ga ne boste več zamenjale. Masažerji Doxy so znani po svojih neverjetno močnih vibracijah, ki zadovoljijo še tako zahtevne uporabnike. Masažer Original lahko uporabite za masažo celotnega telesa, sprostitev mišic, seveda pa vam ga toplo priporočamo za nepozabno masažo intimnih predelov.

Doxy s svojo veliko masažno glavo v kombinaciji z močnimi vibracijami poskrbi za stimulacijo, ki jo ne prinaša noben drug izdelek, zaradi česar mu lahko rečemo kar kralj masažerjev. Vibracije, ki vam jih nudi ta neverjetni masažer bodo konstantne in ob večjem pritisku ne bodo izgubljale moči, obenem pa lahko intenzivnost le teh tudi enostavno nastavljate z gumbi na ohišju.

Izdelan je iz kvalitetnih materialov, ohišje je sestavljeno iz ABS plastike v kombinaciji z aluminijem, glavo pa obdaja prijeten silikon, ki nudi udobje in mehkobo za popolno izkušnjo.

Doxy nima polnilne baterije in se napaja preko 220V vtičnice, zato bo vedno ko ga vklopite pripravljen na akcijo. Izdelek ni vodoodporen in ni primeren za uporabo v kadi ali pod tušem.

Masažer pred in po vsaki uporabi očistite s čistilom erotičnih igračk in obrišite z mehko krpo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje