Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet nastavkov za masažer Le Wand Texture Covers

Šifra izdelka: E24085 | EAN koda: 4890808222539
32,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Le Wand
Barva: Black
Material: Silicone
Phthalate free: Yes
Suitable for couples: Men + Woman, Woman + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Vaginal stimulation
Structure: Nubs, Ribbed

Opis

Komplet nastavkov za masažer Le Wand Texture Covers so izdelani iz čistega silikona, varnega za telo, in so zasnovani tako, da zagotavljajo raznolike občutke, ki so kot nalašč za doseganje najintenzivnejših orgazmov. Komplet vsebuje kapljični in spiralni teksturirani pokrov, ki se zlahka namestita na zgornji del masažne palice Le Wand.

Te edinstvene dodatke uporabite za stimulacijo erogenih delov telesa ali zgolj za zaščito svojega najljubšega masažerja. Silikonski nastavki so neporozni in jih je mogoče ponovno uporabiti. Po vsaki uporabi odstranite silikonsko prevleko in jo operite z blagim milom ali antibakterijskim čistilom za igračke. 

Ti silikonski nastavki so združljivi samo z masažerjem Le Wand.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje