Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Nastavek za masažer Le Wand Flexi moder

Šifra izdelka: E32762 | EAN koda: 4890808256275
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Le Wand
Barva: Blue
Material: Silicone
Dolžina: 174 mm
Insertable depth: 109 mm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman, Woman + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Vaginal stimulation

Opis

Nastavek za masažer Le Wand Flexi ima čebulasto glavo, ki se upogne in prilagodi naravnim oblinam vašega telesa. Zasnovana je z izrazitimi grebeni, ki zagotavljajo usmerjeno notranjo in zunanjo stimulacijo. Nastavek je izdelan tako, da se tesno prilega glavi masažne palice Le Wand, in je prilagodljiv silikonski nastavek, ki zagotavlja intenzivno natančno stimulacijo in ob vstavitvi ustvarja občutek polnosti.

Flexi uporabite za mešane orgazme in squirtanje pri igri s klitorisom in točko G ali za masažo otrdelih telesnih mišic po dolgem dnevu ali naporni vadbi.

Nastavki Le Wand so 100 % varni za telo in izdelani iz svilnato gladkega silikona. Poleg tega so hipoalergeni, neporozni in enostavni za čiščenje.

Ta nastavek je združljiv samo z napravo Le Wand 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje