Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Crushious Wanda mini roza

Šifra izdelka: EX22617 | EAN koda: 7403254157521
25,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Crushious

Opis

Spoznajte svojega novega sopotnika - Masažer Crushious Wanda mini!

Wanda je tako majhen, da go boste brez pomisleka vzeli s seboj, kamorkoli boste šli. Toda ne sodite ga po njegovi velikosti, saj Wanda v sebi skriva izjemno močan motor, ki vas bo navdušil s svojimi 10 načini vibriranja. Mini masažer Wanda je kot nalašč odlična izbira za stimulacijo klitorisa ali sproščujočo masažo telesa kadar koli in kjer koli. Uporabljate ga lahko sami ali skupaj s svojo boljšo polovico.

Izdelan je iz silikona in kombinacije ABS, zato je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Masažer Wanda ni 100% vodoodporen, je pa odporen na škropljenje, zato ga brez težav uporabljate v kombinaciji z lubrikantom. Ob izdelku uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi. 

Masažer enostavno napolnite preko USB vtiča, ki je nameščen pod pokrovčkom na spodnjem delu igračke, zato pri tem izdelku ne potrebujete niti polnilnega kabla. Pred uporabo baterijo popolnoma napolnite, tako vam bo z enim polnjenjem nudila do 30 minut nepozabnih užitkov. Cikel polnjenja traja približno 90 minut.

Za čiščenje lahko uporabite mokro krpo ali tekočo vodo, vendar ob čiščenju pod tekočo vodo izdelka ne potapljajte in poskrbite, da voda ne pride v predel z USB vtičem. Pred shranjevanjem ga obrišite do suhega ali osušite na zraku.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje