Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Crushious Harlequin

Šifra izdelka: EX22613 | EAN koda: 7403254157514
42,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Crushious

Opis

Masažer Crushious Harlequin bo poskrbel, da bodo dolgi in naporni dnevi le še preteklost.

Ta neverjetni wand masažer lahko uporabljate za masažo celega telesa, še posebej pa je namenjen stimulaciji vašega klitorisa, ki ga bo s svojo gibljivo glavo razvajal vse do vrhunca.

Harlequin se ponaša s kar 9 različnimi načini vibriranja in 8 hitrostmi. Za še večje užitke pa je dodana funkcija ogrevanja, ki poskrbi, da je vaša nova erotična igračka vedno ogreta in pripravljena. Funkcije vibracijskega masažerja Harlequin se enostavno upravljajo z gumbom in dodatnim vrtljivim koleščkom, ki omogoča hitro in gladko premikanje med različnimi hitrostmi vibracij.

LCD prikazovalnik masažerja Crushious Harlequin vam v realnem času prikazuje trenutno uporabljene nastavitve in stanje baterije, zato boste vedno vedeli kdaj je pravi čas, da napolnite svojo igračko.

Polnjenje 

Masažer enostavno napolnite s priloženim USB kablom. Prvo polnjenje izdelka naj traja 2 uri, medtem ko bo za vsak naslednji cikel polnjenja potreboval 90 minut. Harlequin bo s polno baterijo deloval približno 45 minut, zato verjamemo da vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Materiali in vodoodpornost

Izdelan je iz kombinacije ABS in silikona, zato je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Masažer ni 100% vodoodporen, je pa odporen na škropljenje, zato ga brez težav uporabljate v kombinaciji z lubrikantom. Ob izdelku uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi. 

Čiščenje in shranjevanje

Za čiščenje lahko uporabite mokro krpo ali tekočo vodo, vendar ob čiščenju pod tekočo vodo izdelka ne potapljajte in poskrbite, da voda ne pride v predel z USB vtičem in v predel vrtljivega koleščka. Pred shranjevanjem ga obrišite do suhega ali osušite na zraku.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje