Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Vivre Nana

Šifra izdelka: 21959 | EAN koda: 8720365101946
83,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Masažer Vivre Nana iz blagovne znamke Dream Toys je elegantna erotična igračka, ki jo lahko uporabljajo ženske, moški ali pari. Wand masažer Vivre Nana je odličen za masažo celega telesa, seveda pa bo vse svoje zmogljivosti odlično pokazal ravno s stimulacijo klitorisa. Nana je odlična izbira za ženske, ki obožujejo močne vibracije in si želijo odlične stimulacije ter občasno tudi prijetne masaže telesa.

Vgrajen motorček masažerja nudi kar 3 nastavitve hitrosti in 7 načinov vibriranja, vse funkcije pa enostavno upravljate le z enim gumbom na držalu. Glava masažerja je nekoliko upogljiva, kar omogoča še enostavnejšo uporabo in prilagajanje pritiska stimulacije.

Masažer je izdelan iz silikona ter ABS, vodoodporen po standardu IPX7 in varen za telo, brez ftalatov in lateksa. Vgrajeno polnilno baterijo enostavno napolnite s priloženim kablom USB. Za eno polnjenje potrebuje približno 2,5 ure, s polno baterijo pa vas bo razvajal približno 60 minut.

Ker je Nana vodoodporen ga lahko brez skrbi uporabljate tudi v kadi ali pod prho.

Čiščenje izdelka je enostavno pod mlačno vodo s kančkom nežnega mila. Za popolno higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih pripomočkov.

O seriji izdelkov Vivre

Kolekcija Vivre iz blagovne znamke Dream Toys je ime dobila po francoski besedi vivre, ki pomeni življenje. Erotične igračke Vivre predstavljajo eleganco in kvaliteto, njihova nežna pastelna barva pa umirjenost ter eleganco. Kolekcija Vivre je namenjena starim in mladim, ki cenijo lepoto in kvaliteto. Erotični pripomočki Vivre so v celoti izdelani iz kvalitetnega silikona, imajo vgrajene baterije za polnjenje in močne ter zmogljive motorčke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje