Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Satisfyer Mini Wand-er moder

Šifra izdelka: D-232964 | EAN koda: 4061504044231
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Dolžina: 16 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Waterproof: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: Clitoral stimulation, Nipple stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Masažer Satisfyer Mini Wand-er vas popelje v svet čarobnih občutkov in neizmernega zadovljstva. Mini Wand-er je povsem nov izdelek v kategoriji priljubljenih wand vibratorjev, ki bo poskrbel, da bodo vaše misli odtavale!

Zaobljena glava omogoča neomejene možnosti uporabe, raven ročaj pa enostavno rokovanje, ki pa ga dopolnjuje še vgrajena vzmet v samem vratu vibracijske paličice. Ta zagotavlja dobro prožnost glave in izjemno prilagodljivost za popolno stimulacijo klitorisa med solo igro ali spolnim odnosom.

S kompaktno velikostjo je Mini Wand-er idealen tudi za potovanja, saj se bo prilegal vsaki torbici ali kovčku. V tako majhnih dimenzijah pa ima mini Wand-er vseeno ogromno moči, zato lahko uživate celo v globoki mišični masaži celega telesa!

Zmogljiv motor masažerja Mini Wand-er omogoča stimulacijo z 12 različnimi programi vibracij. Z intuitivnimi gumbi +/- lahko preprosto spreminjate nastavitve. Izdelan je iz telesu prijaznega silikona, je nealergen in varen za uporabo. Njegovo polnilno baterijo boste hitro in enostavno napolnili s priloženim USB kablom.

Ker je vodoodporen bosta lahko njegove zmogljivosti skupaj odkrivala tudi v kadi ali pod prho.

Po končani uporabio ga enostavno očistite z mlačno vodo in blagim milom. Za še boljšo higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje