Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Cala Azul Maria

Šifra izdelka: CAL004 | EAN koda: 8719934006300
59,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Cala Azul
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Min Diameter: 3 cm
Max Diameter: 4,6 cm
Operation: Push button
Dolžina: 19.00 cm
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Flexible: Yes
Batteries: Not necessary for use
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman, Woman + Woman
Run time: 70 min
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 110 min
Charger: USB plug

Opis

Masažer Cala Azul Maria je kot nalašč za razburljivo noč v spalnici! Zaradi svoje kompaktne velikosti pa ne bo ostal doma tudi ko boste odšli na potovanje. Ker ni velik boste zanj zagotovo našli prostor v vsakem kovčku.

Masažer Maria je Izdelan iz izjemno mehkega silikona, zaradi česar bo prijeten na otip ter odličen za rokovanje. Poleg tega je silikon nealergen in telesu prijazen, zato je masažer popolnoma varen za uporabo. Masažer Cala Azul nudi 10 nastavitev vibracij in različne stopnje vibriranja. Ker je 100% vodoodporen, boste vse njegove zmožnosti lahko preizkusili tudi v kadi ali pod prho.

Vgrajena baterija masažerja se hitro in enostavno napolni s priloženim USB kablom. Za polnjenje bo potreboval približno 110 minut, polna baterija pa zadošča za 70 minut neomejenega igranja.

Za čim bolj prijetno izkušnjo uporabite lubrikant, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj bi silikonski lubrikant lahko poškodoval material vaše erotične igračke. Ko boste prenehali z uporabo ga enostavno očistite z blagim milom in tekočo vodo. Za popolno higieno priporočamo, da za čiščenje uporabite tudi čistilo erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje