Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažno olje Swede Herbal Arousing 75ml

Šifra izdelka: SMO-ARO-075-344 | EAN koda: 7350028783441
12,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Swede
Barva: Transparent
Količina: 75ml
Suitable for: Unisex
Suitable for couples: Men + Woman
Free of glycerin: Yes

Opis

To profesionalno masažno olje Swede Arousing je zeliščni afrodiziak, ki je sestavljen iz fine mešanice rastlinskih olj, skrbno odišavljenih z majhno izbiro čistih eteričnih olj.

Uporaba: nanesite olje na kožo in masirajte v dolgih potezah. Za bolj udobno izkušnjo masirajte od srca navzven in ne proti srcu. Izmenjujte nežno božanje z bolj čvrstim gnetenjem in večjim pritiskom, s čimer poskrbite, da se sprostijo kakršne koli napetosti v mišicah.

Za izboljšano izkušnjo; masažno olje segrejte v vroči vodni kopeli, preden ga nanesete na telo. Olje, ki ga nameravate uporabiti, vlijte v majhen kozarec za pet minut in ga dajte v skledo z nekaj vroče vode. Vroča voda iz pipe okoli 45 stopinj celzija bo vredu. To tudi sprosti nekaj eteričnih olj v zrak in ustvari čudovito vzdušje z izbrano dišavo.

Masažno olje je 100% vegansko in zelo dobra izbira za profesionalne masažne terapevte.

Vsebina: 75ml

Vonj: limona, paprika in evkaliptus

Sestavine

Almond Oil, Avocado Oil, Jojoba Oil, Aloe Vera Oil, Macadaminanut Oil, Hemp Oil, e-Vitamin, Lemon Oil, Pepper Oil, Eucalyptus Oil

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje